Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ontmoetingscentrum “de Hoofdzaak”' Ook naaste familieleden of andere geïnteresseerden zijn welkom
27feb

Activiteit in Aalburg: Ontmoetingscentrum “de Hoofdzaak”

Donderdag 27 februari 2020, van 15:00 uur tot 17:00 uur.

WIJK EN AALBURG - Donderdag 27 februari is er weer een bijeenkomst van het Ontmoetingscentrum “de Hoofdzaak” voor mensen met Dementie en Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten. “De Hoofdzaak” is een laagdrempelige gelegenheid voor mensen met Dementie en NAH om elkaar te ontmoeten en als men wil activiteiten te ondernemen.             

Ook naaste familieleden of andere geïnteresseerden zijn welkom. Voor mantelzorgers kan het fijn zijn met lotgenoten te praten, men maakt tenslotte hetzelfde proces door. Ook is er elke keer een deskundige aanwezig om gericht informatie aan te vragen of de eigen situatie te bespreken. Zonder aanmelding kan men binnenlopen en het is gratis.    

“De Hoofdzaak” wordt georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, Thebe, Buurtzorg en Stichting Welzijn Pro Seniore en ondersteund door de Gemeente Altena en is iedere laatste donderdag van de maand geopend van 15:00 tot 17:00 uur bij Zorgplein Maaswaarden, Locatie Wijkestein, Azaleastraat 26, Wijk en Aalburg.

Alle data voor 2020 op een rijtje:26 maart, 30 april, 28 mei, 25, juni, 30 juli, 27 augustus, 24 september, 29 oktober, 26 november en 24 december.

(Foto AalburgNet - alle rechten voorbehouden)

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg
Organisator: Zorgplein Maaswaarden
Telefoonnummer: 0416-698400
Email:b.noorloos@maaswaarden.nl
Website:http://www.maaswaarden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!