Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Benefietconcert hulphond voor Maria' De opbrengst gaat in zijn geheel naar de opleiding van Nelson, de hulphond.
25jan

Activiteit in Aalburg: Benefietconcert hulphond voor Maria

Zaterdag 25 januari 2020 vanaf 20:00 uur.

WIJK EN AALBURG - Benefietconcert voor hulphond Maria van der Hoeven in het oude kerkje.

Nadere informatie over het programma volgt, entree is vrij met een collecte voor goed doel en kleine vergoeding voor consumpties (dus wel portemonnee meenemen).

Vanuit muzikale familie met ervaring van organisatie concerten in oude kerkje wordt het een een fijne avond. Omdat er een prachtige vleugel in de nieuwe kerk staat, kunnen de muzikale bijdragen beter tot hun recht komen.

Zo zullen onder andere de jonge muziekanten spelen Leendert Verduijn Spelen http://leendertverduijn.nl/  afgestudeerd aan Codarts in Rotterdam. En Mieke Verduijn-Glasbergen  https://www.miekeverduijn.nl/ die aan het Koninklijk conservatorium studeert.
Maar ook Leon Brouwer zal met eigen improvisaties muzikaal verrassen.

Het (nagenoeg) definitieve programma ziet er nu uit als volgt:

Leendert Verduijn orgel en piano (begeleiding zang).
Mieke Verduijn-Glasbergen vleugel.
Leon Brouwer die op orgel de première speelt van speciale compositie voor Maria van der Hoeven.
Nelson van der Hoeven (vleugel) speelt samen met Marius van der Hoeven met zijn zoon Jeroen op cajon een improvisatie op opwekking 488
Ine Blom speelt met haar blokfluitensemble samen met Christel en Tine Duijzer op sopraan, alt en tenorfluit. Ine zingt mogelijk nog samen met ander lid van Collegium enkele liederen.
Wijnand van der Hoeven ingt samen met Leendert Nederlandstalige kleinkunst en speel met mijn broer Marius Piano en fluit muziek van Vivaldi en Coreli. Bach zal waarschijnlijk ook niet ontbreken.

De opbrengst van het concert gaat geheel naar de opleiding van de Hulphond van Maria.

Lees ook dit artikel...

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg
Organisator: Familie Van der Hoeven
Website:https://kadonation.com/nl/cp/hulphondvoormaria


Deel dit bericht met je vrienden!