Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alpha Cursus'
11sep

Activiteit in Aalburg: Alpha Cursus

Iedere woensdag, van woensdag 11 september 2019 tot en met woensdag 13 november 2019, van 19:00 tot 21:45 uur.

GENDEREN - Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Genderen wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Genderen gaat op 11 september een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd wordt een onderwerp behandeld.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot 21.45 uur op Meerhoek 18 in Genderen. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl  en https://alpha-cursus.nl/cursus/alpha-genderen-5/  of neem contact op met Hennie Bouman.

Contactinformatie:
Locatie: Genderen
Organisator: Gereformeerde kerk
Telefoonnummer: 0620575876
Email:alpha@gereformeerdekerkgenderen.nl
Website:www.gereformeerdekerkgenderen.nl


Deel dit bericht met je vrienden!