Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jaarmarkt Aalburg 2019' Ook dit jaar wordt het ongetwijfeld weer druk op de traditionele Jaarmarkt.
15jun

Activiteit in Aalburg: Jaarmarkt Aalburg 2019

Zaterdag 15 juni 2019, van 10:00 uur tot 18:00 uur.

WIJK EN AALBURG - De jaarlijks terugkerende succesvolle jaarmarkt, de zaterdag voor Vaderdag, met meer dan 200 kramen en staanplaatsen. De jaarmarkt is onder verdeelt in een rommelmarkt en een warenmarkt.

Inschrijven kan HIER.

Op 15 juni 2019 mogen we voor het derde jaar de organisator van de traditionele jaarmarkt in Wijk en Aalburg zijn. De voorbereidingen zijn weer begonnen en de inschrijving is weer geopend.

Alle activiteiten vinden weer plaats in en om het winkelcentrum aan De Markt en De Galerij.

Als vanouds hebben we weer de Rommelmarkt met 50 kramen ongeveer, waar veel mensen op af komen.
Op de Warenmarkt met maar liefst 150 kramen en standplaatsen kun je van alles vinden voor onder andere een leuk Vaderdagcadeau. Ook verschillende organisaties, goede doelen en verenigingen zullen vragen om ondersteuning en die verdienen ze allemaal.

Op het Horecaplein kun je tussendoor genieten van een drankje met presentaties, modeshows met gezellige muziek, die wederom verzorgd wordt door Corne Music.

Als organisatie zijn wij trots op de ontwikkeling van dit jaarlijkse evenement. Met een eigen logo, een vernieuwde website, aandacht voor milieu en veiligheid en andere facilitaire voorzieningen hebben we weer een stap gezet.

We hopen er weer en mooi programma van te maken. Tot 15 juni!

Met vriendelijke groet.
winkeliersvereniging Hart van Aalburg

(Foto Hart van Aalburg)

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg
Organisator: Winkeliersvereniging Hart van Aalburg
Email:info@hartvanaalburg.nl
Website:http://www.hartvanaalburg.nl


Deel dit bericht met je vrienden!