Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ontmoetingscentrum “de Hoofdzaak”' Inloop is vrij en gratis.
29mei

Activiteit in Aalburg: Ontmoetingscentrum “de Hoofdzaak”

Woensdag 29 mei 2019 vanaf 14:00 uur.

WIJK EN AALBURG - Ontmoetingscentrum “de Hoofdzaak”

Woensdag 29 mei (dit keer op woensdag i.v.m. Hemelvaartsdag) is er weer een bijeenkomst van het Ontmoetingscentrum “de Hoofdzaak” voor mensen met Dementie en Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten. “De Hoofdzaak” is een laagdrempelige gelegenheid voor mensen met Dementie en NAH om elkaar te ontmoeten en als men wil activiteiten te ondernemen. Ook naaste familieleden of andere geïnteresseerden zijn welkom. Voor mantelzorgers kan het fijn zijn met lotgenoten te praten, men maakt tenslotte hetzelfde proces door. Ook is elke keer een deskundige aanwezig om gericht informatie te vragen of de eigen situatie te bespreken.

Zonder aanmelding kan men binnenlopen en het is gratis.   

“De Hoofdzaak” wordt georganiseerd door Zorgplein Maaswaarden, Thebe, Buurtzorg en Stichting Welzijn Pro Seniore en ondersteund door de Gemeente Altena en is iedere laatste donderdag van de maand geopend van 15:00 tot 17:00 uur bij Zorgplein Maaswaarden, Locatie Wijkestein, Azaleastraat 26, Wijk en Aalburg.

Tot slot is er ook altijd de mogelijkheid om, tegen betaling, gebruik te maken van een heerlijke maaltijd in restaurant de Waard.

Alle data voor 2019 op een rijtje: 27 juni, 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november en 27 december.

(Foto Aalburg.net)

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg
Organisator: Zorgplein Maaswaarden
Telefoonnummer: 0416-698400
Email:b.noorloos@maaswaarden.nl
Website:http://www.maaswaarden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!