Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: ' Film ‘Showdogs’ bij Stichting Paraplu'
01mei

Activiteit in Aalburg: Film ‘Showdogs’ bij Stichting Paraplu

Woensdag 1 mei 2019, van 14:00 uur tot 15:45 uur.

WIJK EN AALBURG - Film ‘Showdogs’ bij St. Paraplu.

Op woensdag 1 mei 2019 organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘Showdogs’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

Wanneer er plotseling een babypanda uit de dierentuin wordt gestolen, zijn stoere politiehond Max en politieman Frank gedwongen om samen te werken en undercover te gaan tijdens één van de meest exclusieve hondenshows van LAS VEGAS. Max schakelt de hulp van zijn hondenvrienden in en samen doen zij er alles aan om het mysterie rondom de diefstal op te lossen. Maar wat als blijkt dat de dieven het hebben gemunt op de winnaar van de hondenshow?

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan woensdag 1 mei naar BuBeClu. De entree bedraagt € 2,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 1,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg
Organisator: Stichting Paraplu Aalburg
Telefoonnummer: (0416) 352809
Email:parapluaalburg@gmail.com
Website:http://www.facebook.com/StichtingParapluAalburg


Deel dit bericht met je vrienden!