Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Paaswandeltocht WSV De Vrijbuiters' Alle deelnemers krijgen voor de start echte paaseieren ...
22apr

Activiteit in Aalburg: Paaswandeltocht WSV De Vrijbuiters

Maandag 22 april 2019.

WIJK EN AALBURG / REGIO - Op Tweede Paasdag wordt de 34e Vrijbuiters-Paaswandeltocht georganiseerd vanuit Wijk.en Aalburg.

Een Paastocht is natuurlijk ook een mooie wandeltocht met echte paaseieren en die krijgen alle deelnemers voor de start van deze 34e editie.

De routes gaan richting Heusden- Elshout- Drunen- Doeveren, overvaren richting Drongelen, Eethen Genderen en zo weer terug naar de startplaats Wijk.en Aalburg.

Een wandeltocht om echt zelf al wandelend mee te maken, want het is natuurlijk allemaal niet te omschrijven wat er allemaal te zien zal zijn.

Familiewandeltocht van de 7 en 10 kilometer afstand starten in Heusden.

De deelnemers aan deze afstanden worden met busjes weggebracht naar de vestingstadje Heusden om daar van start te gaan, zodat voor deze kortte afstanden het ook mooi en aantrekkelijk parcours wordt.

Alle routes zijn in zijn geheel gepijld en natuurlijk krijg je een routebeschrijving mee. Op alle afstanden zijn er de welbekende Vrijbuiter- rustplaatsen. 

Ook is er EHBO op het parcours gedurende de hele dag.

Ook verwachten wij weer dat vele wandelaars naar onze Paaswandeltocht de weg weten te vinden,en als organisatie heten wij dan ook een ieder hartelijk welkom op Tweede Paasdag.

Starttijden:

  • 40 & 50 km: 07.00 – 09.00 uur
  • 30 km: 07.00 – 10.00 uur
  • 20 km: 08.00 – 13.00 uur
  • 7, 10 & 15 km: 09.00 – 13.00 uur

Inschrijfgeld: 2,50 euro
Startbureau dicht: 17.30 uur
Parkeren: Parkeerterrein tegenover BuBeClu

Startlocatie:
Participatiehuis BuBeClu”
Nijverheidsstraat 2
Wijk en Aalburg

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburgs
Organisator: WSV De Vrijbuiters
Telefoonnummer: 06 532 94 863
Email:devrijbuiters@live.nl
Website:https://wsvdevrijbuiters.wordpress.com/


Deel dit bericht met je vrienden!