Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Optreden Urker Mannenkoor Hallelujah' Het Urker Mannenkoor Hallelujah is een bloeiende zangvereniging met een duidelijk karakter.
02mrt

Activiteit in Aalburg: Optreden Urker Mannenkoor Hallelujah

Zaterdag 2 maart 2019 vanaf 19:30 uur.

WIJK EN AALBURG - Op D.V. zaterdag 2 maart is het beroemde Urker Mannenkoor “Hallelujah” onder leiding van dirigent Bert Mol voor het eerst te gast in de Hervormde Kerk van Wijk. Mark Brandwijk speelt orgel en piano. Solisten zijn Sjoerd Kapitein, bariton en Jurian Loosman, tenor.

Het Urker Mannenkoor “Hallelujah” is een bloeiende zangvereniging met een duidelijk karakter. Met tachtig mannen, onder wie veel jongeren, dragen zij al zingend door heel het land de boodschap van Gods genade uit. Het repertoire bestaat uit psalmen, christelijke liederen in diverse talen en klassieke koorwerken. Vanwege de grote verdiensten voor de christelijke muziek is Het Urker Mannenkoor “Hallelujah” onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.

Een optreden van dit imposante mannenkoor levert gegarandeerd een prachtige muzikale avond op. Op het programma in Wijk en Aalburg staan o.a. liederen van de nieuwe cd: “Stil maar, wacht maar...”. En natuurlijk is er ook samenzang. Iedereen van harte welkom!

Kaarten à € 10,00 zijn te koop bij Boekhandel ’t Schrijvertje in Veen en Vos Tweewielers in Wijk en Aalburg. Online bestellen kan ook via info@vanwillegendienstverlening.com onder vermelding van "Kaarten concert 02-03-19".

Hervormde Kerk
Adres: Grote Kerkstraat 26, Wijk en Aalburg
Aanvang: 19:30 uur
Kerk open:19:00 uur
Kerk verwarmd
Rolstoeltoegankelijk
Invalidentoilet aanwezig

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg
Organisator: Hervormd Wijk
Telefoonnummer: 0416-695170 (scriba)
Email:info@hervormdwijk.nl
Website:http://www.hervormdwijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!