Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Concert Oden van Salomo' (Foto Aalburg.Net)
22feb

Activiteit in Aalburg: Concert Oden van Salomo

Vrijdag 22 februari 2019 vanaf 20:00 uur.

EETHEN / DRONGELEN - Op vrijdag 22 februari a.s. vindt om 20.00 uur in de kerk van Eethen een bijzonder concert plaats. Dan worden de Oden van Salomo ten gehore gebracht.

Bijna niemand kent ze: die Oden van Salomo. Ook al is het de oudste verzameling christelijke liederen en gebeden die bewaard is gebleven (80-120 na Christus).

In een avondvullend programma vol prachtige muziek en ontroerende woorden word je meegenomen naar 19 eeuwen terug; naar de eerste mensen die Jezus passioneel volgden.

Met Psalmen voor Nu-dichters Menno van der Beek, Sergej Visser en Roeland Smith en een heel team aan fantastische muzikanten ging componist/multi-instrumentalist/producer Sjoerd Visser aan de slag om de Oden op een zo fris mogelijke manier te vertalen naar hedendaags Nederlands en naar muziek die het hart van de Oden raakt. In oktober 2013 zag de 1ste CD het levenslicht en onlangs is, in samenwerking met producer Frank van Essen, de 2de CD 'Goed terecht' uitgekomen.

Laat je inspireren door de prachtige poëzie en beleef de levende liefde van de Aramese christenen voor hun Messias in de Oden van Salomo! 

Van harte welkom in de kerk van Eethen op 22 februari om 20.00 uur.
Kaarten voor deze avond kosten €10 per persoon en zijn te reserveren via de site.

Dit concert wordt georganiseerd door Zingen in de Kerk.

(Foto Aalburg.Net)

Contactinformatie:
Locatie: Eethen
Organisator: Zingen in de Kerk
Website:http://www.hervormdeethendrongelen.nl/oden%20van%20salomo.html


Deel dit bericht met je vrienden!