Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Orgeloncert met 4 organisten' Orgelconcert Quatro Stagioni.
19jan

Activiteit in Aalburg: Orgeloncert met 4 organisten

Zaterdag 19 januari 2019, van 20:00 uur tot 21:15 uur.

WIJK EN AALBURG - Op D.V. zaterdag 19 januari vindt in de Hervormde Kerk van Wijk een bijzonder orgelconcert plaats. Hieraan werken namelijk maar liefst vier organisten mee, ieder met hun eigen muziekstijl en smaak. Wat deze vier musici duidelijk met elkaar gemeen hebben is hun bevlogenheid en liefde voor het orgelspel. Het zijn Reinier Korver, Joletta in ’t Veld- Bok, Thea Bok- van Wijnen, en Stephan Dammers.

Deze 4 organisten verschillen van elkaar qua niveau, leeftijd en muzieksmaak. Vandaar de titel: Orgelconcert Quattro Stagioni
Wat zij gemeen hebben is hun bevlogenheid en liefde voor het orgelspel.

Zij trakteren u elk op een mini-concert van twee orgelwerken en één liedbewerking/improvisatie met samenzang. Vooraf geven zij een korte toelichting op het hoe en waarom van hun muziekkeuze. Het belooft dus een heel interessant en afwisselend concert te worden.

Op het programma staan werken van onder andere J.S. Bach, Max Reger, Johann Pachelbel, G.T. Thalben-Ball, Dietrich Buxtehude, Sietze de Vries, Willem Hendirk Zwart en andere bekende en minder bekende componisten.

Adres: Grote Kerkstraat 26 Wijk en Aalburg.

Aanvang 20:00 uur, duur c.a. 1:15 uur, toegang gratis, collecte voor de onkosten.

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg


Deel dit bericht met je vrienden!