Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijzondere kerkdienst met B.LOFT'
22sep 2018

Activiteit in Aalburg: Bijzondere kerkdienst met B.LOFT

Zaterdag 22 september 2018 vanaf 20:00 uur.

GENDEREN - Startweekend van 21-23 september Hervormde Gemeente Genderen.

We proberen er een echte gemeentedag van te maken op zaterdag 22 september waar voor klein tot groot aanbod komen. Maar onze prioriteit ligt vooral bij de samenkomst op zaterdagavond .

De kerk gaat om half 8 open en de samenkomst is van 20.00-21.00 uur. Leeftijd is van 13 jaar tot 99. Gratis entree, alleen een collecte aan de uitgang voor de onkosten. Voor de kinderen van 8-12 jaar wordt dan een film gedraaid, dus kom met je hele gezin.

Het is in het Land van Heusden en Altena nog maar zelden vertoond maar neem als christen vooral een buitenstaander mee om weer op een eenvoudige blijde wijze in contact te komen met het Evangelie.

Spreker is Anko Oussoren van B.LOFT uit Hardinxveld-Giessendam. Deze diensten staan erom bekend dat er altijd ontzettend veel jongeren en stellen aanwezig zijn. U mag dit niet missen. Wij hopen van harte dat jullie dit willen delen maar vooral ook veel gebed willen vragen voor deze samenkomst. Er is toegang voor het hele dorp.

Maak op 22 september ruimte in je agenda om naar deze dienst te komen.

Wat zou er met je gebeuren als je elke dag beseft dat je het waard bent om geliefd te zijn? Wat zou dat doen met je relatie tot je vrienden, familie, collega's en kennissen? Wat zou het betekenen als je niet meer de drang voelt om te moeten presteren of om er goed uit te zien moeten om je geaccepteerd te voelen?

Geïnspireerd door deze visie wil B.LOFT vertellen dat jij geliefd bent en dat dit besef mag bijdragen aan een verandering in jouw leven. B.LOFT wil deze boodschap op een herkenbare en pure manier uitdragen. Dit gebeurt door korte evenementen waar een spreker, aan de hand van actuele thema's, op een aansprekende manier jouw gedachten prikkelt en je uitdaagt. Die boodschap kan dus vragen en discussies gaan opleveren. Maar daar houdt B.LOFT van! Want we vinden dat visie wordt gevormd en niet zomaar moet worden overgenomen.

Contactinformatie:
Locatie: Genderen
Organisator: Hervormde kerk
Email:info@hervormdgenderen.nl
Website:http://www.hervormdgenderen.nl


Deel dit bericht met je vrienden!