Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Burendag 2018'
22sep 2018

Activiteit in Aalburg: Burendag 2018

Zaterdag 22 september 2018 vanaf 08:00 uur.

Altena - Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In 2018 vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Sinds 21 juni 2018 kunnen de nieuwe activiteiten worden aangemeld en kan een financiële bijdrage voor de activiteit worden aangevraagd.

Ontmoeting
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Douwe Egberts
Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het mogelijk als buurt sinds eind juni een aanvraag tot max. € 400,= in te dienen bij het Oranje Fonds om jullie Burendagplan te kunnen uitvoeren. Hier kunt u de voorwaarden voor particulieren of organisaties nog teruglezen. Let op! Niet voor alle activiteiten is een financiele bijdrage nodig!

Feestpakket
Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt (zolang de voorraad strekt) een Burendag feestpakket .

Dankjewel voor je betrokkenheid bij je buurt!
Naast Burendag, steunt het Oranje Fonds het hele jaar door initiatieven die zich inzetten voor de buurt. Help mee en word  Vriend van het Oranje Fonds! Dat kan al vanaf € 2,- per maand. Alvast hartelijk dank.

Contactinformatie:
Locatie: Aalburg
Organisator: Burendag
Website:http://Www.burendag.nl


Deel dit bericht met je vrienden!