Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kick off Snuffelweken'
15sep 2018

Activiteit in Aalburg: Kick off Snuffelweken

Zaterdag 15 september 2018 vanaf 14:15 uur.

WIJK EN AALBURG - De Kick-off van de snuffelweken in MFC d'Alburcht. Veertien verenigingen uit de regio verzorgen diverse sportclinics en muziekworkshops waar je kosteloos aan kunt deelnemen.

Als opening van de snuffelweken organiseren diverse sport- en cultuurverenigingen uit de regio een actieve middag. Tijdens dit event kunnen kinderen deelnemen aan diverse sportclinics zoals voetbal, judo, streetdance, ballet, turnen en handbal. Ook is er een sportmarkt, kunnen deelnemers meedoen aan muziekworkshops en zijn de beweegcoaches aanwezig met leuke beweegactiviteiten.

Deelnemers kunnen zich opgeven voor vier verschillende clinics van ± 25 minuten. De organisatie verzorgt en begeleid de clinics. De ouders zijn van harte welkom om te kijken, snuffelen op de sportmarkt en de kinderen waar nodig te begeleiden rondom de activiteiten. Kinderen kunnen zich inschrijven via de website van de buurtsportcoach voor proeflessen bij diverse verenigingen

Het programma
De Kick-off wordt om 14.30 uur geopend door wethouder Pim Bouman met aansluitend een optreden verzorgt door de wedstrijddansgroep van The Motion Creator. Daarna volgt er een gezamenlijke warming-up om vervolgens te starten met de sportclinics en muziekworkshops.
Om 17.00 uur wordt de Kick-off afgesloten met een optreden van muziekvereniging Excelsior uit Genderen.

Bewegen, samen doen

De gemeente Aalburg richt zich met het programma 'Bewegen, samen doen!' op het realiseren van voldoende sport- en beweegaanbod voor alle inwoners van jong tot oud. Om iedereen in de gemeente te bereiken zijn er beweegcoaches actief op en rondom scholen, in de dorpen en voor de verenigingen. Het programma legt verbindingen met de verenigingen, de scholen en diverse andere lokale organisaties binnen de domeinen onderwijs, zorg, welzijn, wonen en sport.

Sportcoach Bram Siero.

Contactinformatie:
Locatie: Aalburg
Telefoonnummer: 06-24822126
Email:b.siero@ssnb.nl
Website:http://www.bewegensamendoen.nl


Deel dit bericht met je vrienden!