Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Klassiek concert Zorgplein Maaswaarden'
19apr

Activiteit in Aalburg: Klassiek concert Zorgplein Maaswaarden

Donderdag 19 april 2018 vanaf 20:00 uur.

WIJK EN AALBURG - Klassiek concert Zorgplein Maaswaarden

Op donderdag 19 april is er weer een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Het concert wordt verzorgd door pianist Gerard Verweij uit Wijk en Aalburg en zangeres  Rosetti van der Heijden uit Den Bosch. Daarnaast brengt Gerard TWEE van zijn leerlingen mee die ook enkele muziekstukken zullen spelen. Het gaat om Manuel (7 jaar) en Natalia (9 jaar) Yildiz.
Het idee van deze muzikale samenwerking is ontstaan tijdens een van de lessen. Gerard is ook dirigent van Togido uit Aalst en hij begeleidt leerlingen van de fanfare uit Andel bij examens.

Zangeres Rosetti verzorgt regelmatig optredens in wijkcentrums in Den Bosch en in de Muzerije. Manuel en Natalia krijgen beide les van Gerard. Tijdens het concert kunt u zelf het talent gaan ontdekken. U hoort werken van o.a. Schubert, Bizet, Beethoven etcetera.

Kaartjes voor het concert van 20 april zijn van te voren verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf, à € 5,- inclusief een kop koffie.

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg
Organisator: Zorgplein Maaswaarden
Telefoonnummer: 0416-698400
Email:b.noorloos@maaswaarden.nl
Website:http://www.maaswaarden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!