Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatiemarkt over valpreventie' Het doel is te laten zien en ervaren wat er gedaan kan worden om vallen te voorkomen.
18apr

Activiteit in Aalburg: Informatiemarkt over valpreventie

Woensdag 18 april 2018 vanaf 13:00 uur.

WIJK EN AALBURG - Op 18 april, van 13.00 tot 16.30 uur, wordt er door de wijkverpleging van Aalburg een informatiemarkt over valpreventie georganiseerd. Het doel is om hierbij te laten zien en ervaren wat er gedaan kan worden om vallen te voorkomen.

Verschillende factoren spelen hierbij een rol zoals goed schoeisel, goed zicht, voldoende beweging en een veilige omgeving. Daarom zullen diverse partijen aanwezig zijn om hun steentje bij te dragen. Aanwezig zullen o.a. zijn de Fysiotherapeut, apotheek het Quadraat, de huisarts, podotherapie de Wit en schoenenspeciaalzaak Bronkhorst.

U krijgt de mogelijkheid om uw schoenen te laten beoordelen, een drukmeting van uw voet te laten maken, hulpmiddelen te testen, een hindernisbaan af te leggen en veel meer.

Deze informatiemarkt is voor iedereen toegankelijk. Kent u iemand in uw nabije omgeving bijvoorbeeld vader, moeder of buren of bent u zelf in de afgelopen tijd gevallen, dan bent u van harte welkom op deze informatiemarkt in d’ Alburcht, Perzikstraat 14A te Wijk en Aalburg.

De informatiemarkt over valpreventie is tot stand gekomen door samenwerking tussen Zorgplein Maaswaarden, Buurtzorg en Thebe.

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg
Organisator: Zorgplein Maaswaarden
Telefoonnummer: 0416-698400
Email:b.noorloos@maaswaarden.nl
Website:http://www.maaswaarden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!