Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bewonersavond aankoop zonnepanelen'
17apr

Activiteit in Aalburg: Bewonersavond aankoop zonnepanelen

Dinsdag 17 april 2018 vanaf 19:15 uur.

AALBURG - Groepsaankoop Zonnepanelen

Samen met de buurt zonnepanelen aanschaffen en daardoor profiteren van gunstige prijzen. Dat is het idee achter de Groepsaankoop Zonnepanelen van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Samen met het Regionaal Energieloket zochten de gemeenten naar installateurs uit de regio en selecteerden de beste partijen op basis van prijs, kwaliteit en afstand tot de regio.

U bent welkom op de bewonersavond

Tijdens de bewonersavond kunt u zich verder informeren over de actie. U kunt vragen stellen en de deelnemende partijen stellen zich voor. De avond is dinsdag 24 april in Tavenu Nieuwendijk. Kunt u dan niet?

Er is ook een bewonersavond dinsdag 17 april in het gemeentehuis Aalburg, en dinsdag 8 mei in gemeentehuis Woudrichem. De avonden zijn vanaf 19.15 uur.

U kunt zich al inschrijven

Bent u geïnteresseerd in de groepsaankoop? Schrijf u voor 31 mei vrijblijvend in via regionaalenergieloket.nl. U ontvangt dan een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Na de woningopname ontvangt u een persoonlijke offerte. U besluit dan wel of niet mee te doen met de actie.

We stimuleren zonnepanelen

Met deze actie willen de gemeenten het verduurzamen van woningen onder de aandacht brengen en zonnepanelen stimuleren. Gemiddeld wordt door het samen inkopen tijdens deze actie een korting bereikt tussen de 10% en de 15%.

Contactinformatie:
Locatie: Aalburg
Organisator: Gemeente Aalburg
Telefoonnummer: 0416 698700
Email:gemeente@aalburg.nl
Website:http://www.Aalburg.nl


Deel dit bericht met je vrienden!