Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bandavond DOS'
20jan

Activiteit in Aalburg: Bandavond DOS

Zaterdag 20 januari 2018 vanaf 20:00 uur.

DRONGELEN - Speciale bandavond met 100% Katoen in dorpshuis Drongelen

Je kan er eigenlijk niet meer om heen, de bandavonden in dorpshuis De Oude School in Drongelen.  Het is moeilijk om steeds weer een nieuwe activiteit te verzinnen, waarmee je de mensen naar je  toe kan trekken. Maar met de bandavond sloeg het dorpshuis de spijker op zijn kop. Want waar kan je nu nog een avondje uit met goede live muziek? In Drongelen dus.

En het komt het dorpshuis niet aanwaaien, hoor. Zo was er bijvoorbeeld op de eerste bandavond een stroomstoring in Drongelen.
Maar de vrijwilligers van De Oude School lieten zich niet gek maken. Zij waren er van overtuigd, dat de bandavond een succes kon worden. Maar dan moesten wel de mouwen opgestroopt worden. En dat hebben ze dan ook gedaan. Met als resultaat dat er steeds meer mensen de bandavonden bezochten. En die mensen zijn zo enthousiast, dat ze een volgende bandavond er weer bij willen zijn. En het leuke is dan weer dat het een zeer gemengd publiek is. Van jong tot oud, alles loopt door elkaar en danst met elkaar.
De bands die kwamen optreden tijdens een bandavond, konden op deze manier ervaring op doen met spelen voor publiek. Want beginnende bands krijgen bijna geen gelegenheid meer om ervaring op te doen. Daar waar normaal twee bands optreden tijdens een bandavond, zal er op de speciale bandavond één band spelen. En wat voor één!

De volgende en dus speciale bandavond is op zaterdagavond 20 januari 2018.
De band die op de speciale bandavond komt spelen heeft de eerdergenoemde ervaring wel. Door het “vollen bak gassuh” hebben zij menig feest, kroeg en festival op z’n kop gezet. Het is dus niet zomaar een band, het is: 100% Katoen!
100% Katoen is een rock coverband die al ruim 15 jaar optreedt in de regio en in de verre omstreken. Zij hoeven zich echt niet meer te bewijzen en hebben de optredens voor het uitkiezen. Dorpshuis De Oude School is dan er dan ook trots op dat deze band graag in Drongelen komt spelen.

Een optreden van deze band is een garantie voor een topavond. Voor degene die 100% Katoen (nog) niet kent, hierbij zomaar wat namen van wat zij spelen Pink Floyd, U2, Golden Earring, De Dijk, Kim Wilde, The Rolling Stones, The Scene, Status Quo, Rage against the machine en Metallica.

Een entreekaartje voor deze speciale bandavond bedraagt 5 euro. De kaarten hoeven niet perse aan de deur gekocht worden, want de kaartverkoop is onlangs van start gegaan. Wil je alvast in het bezit komen van kaarten, stuur dan een bericht via de facebookpagina van het dorpshuis www.facebook.com/oudeschooldrongelen of stuur een email naar algemeen@dorpshuisdrongelen.nl
Dus onthoud deze datum goed en vertel alvast maar door aan vrienden, collega’s, kennissen en familie: Zaterdagavond 20 Januari 2018 in dorpshuis De Oude School in Drongelen!

De deuren worden om 8 uur ’s avonds open gegooid en samen met 100% Katoen gaan we met z’n allen heel de avond  vollen bak gassuh!!!

Contactinformatie:
Locatie: Drongelen
Organisator: Dorpshuis De Oude School
Email:edwinenjanneke@telfort.nl
Website:http://www.facebook.com/oudeschooldrongelen


Deel dit bericht met je vrienden!