Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie ‘Heden en Verleden’ Dorpshuis Meeuwen'
13jan 2018

Activiteit in Aalburg: Expositie ‘Heden en Verleden’ Dorpshuis Meeuwen

Iedere tweede zaterdag van de maand, vanaf zaterdag 13 januari 2018, vanaf 14:00,.

MEEUWEN - Expositie ‘Heden en Verleden’ Dorpshuis Meeuwen

Het project Samen Doen van de Gemeente Aalburg heeft al aardig wat activiteiten en projecten in Meeuwen opgeleverd. Ook deze expositie is een resultaat van de enquête die in het dorp werd gehouden en de Samen Doen bijeenkomsten.

Het Dorpshuis is een centrale ontmoetingsplaats in Meeuwen. Omdat er al veel voorzieningen zijn verdwenen moet het Dorpshuis een nog prominentere rol gaan spelen. De wens van veel inwoners is dan ook om meer activiteiten te organiseren.
Achter de schermen is er al een hoop gebeurd zoals kleine verbouwingen en verbeteringen, nieuwe activiteiten en administratieve rompslomp.

Nu wordt het tijd om het ‘Heden en Verleden’ aan elkaar te koppelen en in een expositie het verhaal van het Dorpshuis Meeuwen te vertellen. Het Dorpshuis waar zoveel gebeurd, gevierd en beleefd is.
U begrijpt: dat is niet in  één middag te tonen. Het archief van het Dorpshuis is heel uitgebreid en daarom organiseren we vier exposities op zaterdagen in 2018.

De aftrap is op zaterdag 13 januari en deze zal een extra feestelijk tintje hebben.

  • De volgende zaterdagen zijn: 14 april, 7 juli en 6 oktober.

Wanneer u nog oude foto’s heeft van het Dorpshuis dan vinden we het leuk als u deze mee zou willen nemen.

U bent van harte uitgenodigd om op 13 januari, start 14.00 uur, de eerste expositie bij te wonen. Voor elke bezoeker is er koffie of thee met iets lekkers.

Contactinformatie:
Locatie: Meeuwen
Organisator: Dorpshuis Meeuwen


Deel dit bericht met je vrienden!