Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sint komt aan op Wijkse bol'
18nov 2017

Activiteit in Aalburg: Sint komt aan op Wijkse bol

Zaterdag 18 november 2017 vanaf 14:30 uur.

WIJK EN AALBURG - Op uitnodiging van W.S.V. Wandelvreugd zal Sint Nicolaas op zaterdag 18 november weer naar Wijk en Aalburg komen.

Om ongeveer 14.30 uur zal burgemeester Naterop, bijgestaan door vele kinderen uit onze gemeente, op de steiger van de Wijkse Bol een feestelijk ontvangst voorbereiden. En pakjesboot David met Sint Nicolaas de zwarte Pieten letterlijk naar de steiger zingen.
Na een kort ontvangst op de steiger neemt Sint Nicolaas alle tijd om zijn rijtuig te bereiken, voor iedereen is wel een handje en een praatje en worden tekeningen, knutselwerkjes en pepernoten uitgewisseld.

Eenmaal bij het rijtuig zal Sint vergezeld door burgemeester Naterop richting d ‘Alburcht vertrekken, waar de beheerders, de families Van Loon, geheel belangeloos de Ridderzaal beschikbaar hebben gesteld voor het grote Sint Nicolaasfeest.

Daar zullen Sint Nicolaas en de Pieten officieel worden ontvangen en vieren de kinderen het feest van hun leven. Daar zullen zij worden bezig gehouden door onze Pieten die er zoals elk jaar weer een waar feest van weten te maken, met veel zang, dans en muziek.

In de ochtenduren hebben onze medewerkers en medewerksters van deze zaal al een echte feestzaal gemaakt en gevuld met diversen spelletjes, grabbelton en vooral heel veel muziek en snoep. Voor de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere belangstellende is een sfeervol terras ingericht, waar kan worden genoten van een hapje en/of een drankje en uiteraard van hun feestende kroost in dezelfde zaal.

Wij organiseren dit feest voor alle kinderen en hun families, iedereen is welkom op deze openmiddag van W.S.V. Wandelvreugd waar je gewoon in en uit kunt lopen zonder enige verplichting. Akkoord wij hebben een grabbelton en verkopen lootjes om de kosten enigszins in de hand te houden, maar dat alles op vrijwillige basis.  

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg
Organisator: Wandelsportvereniging Wandelvreugd
Telefoonnummer: 0416-691912
Email:w.s.v.wandelvreugd@tele2.nl
Website:http://www.avondvierdaagse-wijk-en-aalburg.nl


Deel dit bericht met je vrienden!