Alles over Aalburg...
Afbeelding bij agendaitem: 'Foto-expositie Evita Copier in bibliotheek Aalburg'
30okt 2009

Activiteit in Aalburg: Foto-expositie Evita Copier in bibliotheek Aalburg

Van vrijdag 30 oktober 2009 tot en met donderdag 31 december 2009.

WIJK EN AALBURG - Op vrijdag 30 oktober wordt om 16.00 uur de foto-expositie van Evita Copier geopend door wethouder Loes Lijmbach in Bibliotheek Aalburg. Evita’s invalshoek in de fotografie is de expressie van de mens, de emotie van mensen, van jong tot oud. De beelden worden weergegeven in zwart/wit omdat ze vindt dat daarin de beelden meer tot hun recht komen. Evita startte in 2007 met serieuze fotografie, waaronder reportages en vele andere vormen. De expositie is gratis toegankelijk en blijft tot ca. eind december hangen. Op www.evitacopier.blogspot.com staat nadere informatie over het werk van Evita Copier.

Evita Copier
Evita is geboren op 25 juli 1991 en woont in Wijk en Aalburg. Sinds 2007 is ze actief bezig met fotografie. Zij raakte hierin geïnteresseerd, toen ze een foto van haar opa zag: de foto was oud en beschadigd, maar de expressie en de lichtval op die foto boeiden haar dermate, dat ze zelf óók beelden wilde gaan vastleggen in fotografie. Momenteel geniet ze de opleiding “Fotografie” (AV productie) aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Om ervaring op te doen loopt ze momenteel stage bij Cire Design in Wijk en Aalburg. Een kleine selectie uit haar werk is nu te zien in Bibliotheek Aalburg. Haar website biedt een kijkje op het werk van Evita.

Fotografie
Evita wil met haar beelden de emotie achter de mens weergeven: er zijn zo veel soorten emotie, waarin de mens volledig tot zijn recht kan komen; dit maakt hem uniek als persoon. “Elke seconde is de expressie weer anders”, zo vertelt Evita en daarom gaat haar voorkeur niet uit naar geposeerde beelden: “Daarbij gaat de echtheid, de essentie van de mens zelf verloren.” (Bibliotheek Aalburg)

Contactinformatie:
Locatie: Wijk en Aalburg
Organisator: Bibliotheek Aalburg
Website:www.bibliotheekaltena.nl


Deel dit bericht met je vrienden!