donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Brons voor Rick Sonnema op NK

22 januari 2018 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - In aanloop naar het Europees kampioenschap stond zaterdag (20-1) het NK senioren op het programma in Apeldoorn. Deze verliepen voor karateka Rick Sonnema goed in die zin dat hij een bronzen plak wist weg te halen.

Na de voorrondes winnend af te sluiten verloor Rick de halve finale nipt met 3-2. Daardoor miste hij een plek in de finale en moest hij genoegen nemen met een wedstrijd om de 3e plaats.

Deze wedstrijd wist Sonnema overtuigend te winnen wat resulteerde in een derde plaats op het NK  Karate voor Senioren.

Dit toernooi was een mooie oefening voor het Europees Kampioenschap waar Rick over anderhalve week naartoe reist met het Nederlands karateteam.