Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Van Emmerik ontevreden tijdens de OW Cup wedstrijden ' De resultaten waren teleurstellend voor Van Emmerik.
29aug 2017

Van Emmerik ontevreden tijdens de OW Cup wedstrijden

MEEUWEN - NK Supercup 1000 coureur Renzo van Emmerik uit Meeuwen heeft tijdens het dubbele wedstrijd programma op 26 augustus op het Duitse circuit Oschersleben een onbevredigende achtste en negende plek behaald.

Al tijdens en kwalificatie trainingen liep Van Emmerik tegen de nodige problemen aan met de afstelling van zijn BMW. Er moet op het circuit van Oschersleben veel en hard geremd worden en juist daarbij had hij de nodige problemen. Diverse wijzigingen brachten verbetering maar de rijder uit meeuwen kon in beide wedstrijden geen potten breken.

Teleurstellend
Van Emmerik: “Dit is voor mij een teleurstellend resultaat. Aan het begin van het seizoen was ik hier tevreden mee geweest maar nu neem ik hier geen genoegen meer mee. Ik wil elke wedstrijd voorin meedoen maar ik moest deze keer mijn meerdere erkennen. Positief is dat we de nodige progressie gemaakt hebben met de afstelling van de motor voor deze baan, maar nu kwamen we tekort voor een top 5 plek."Deel dit bericht met je vrienden!