vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Aalburgse kids dansen tijdens Jaarmarkt op Okido

29 mei 2017 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Op zaterdag 17 juni wordt de Jaarmarkt gehouden. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn de marktkramen weer in het centrum van Wijk en Aalburg te vinden. Dit jaar wordt, naast de traditionele warenmarkt en rommelmarkt, ook een sportmarkt georganiseerd. De sportmarkt is op het Marktplein. Verenigingen uit de gemeente Aalburg promoten deze dag hun vereniging. Ook worden er diverse demonstraties gegeven, worden er spelletjes georganiseerd en staat er een heel speciaal sportveld op het plein.

De jaarmarkt wordt om 10.00 geopend door de burgemeester. Aansluitend zal ook de sportmarkt worden geopend en dat willen wij op een spectaculaire wijze doen. Turnvereniging W.I.K  laat weten: 'Wij doen dan ook een oproep aan alle kinderen van de gemeente Aalburg om in hun favoriete sportoutfit naar de Markt te komen om samen met ons te dansen op het nummer Okido van Kinderen voor Kinderen. Hoe gaaf zou het zijn als we een record kunnen vestigen met zijn allen?

Wij zien graag zoveel mogelijk kinderen uit de gemeente Aalburg in sportoutfit dansen, natuurlijk aangemoedigd door familie en vrienden.'

Oefenen kan je alvast thuis, op youtube is het dansinstructiefilmpje te bekijken van de Okido.

Wanneer: 17 juni
Waar: Marktplein in Wijk en Aalburg
Tijdstip: tussen 10.00 – 10.15 uur.

Lees meer over:

Hart van Aalburg Jaarmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.