donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Najaarscompetitie tafeltennis weer gestart

15 september 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Afgelopen vrijdag begon de eerste wedstrijd voor de senioren van TTV Rally uit Wijk en Aalburg weer. Alle teams speelde thuis, ondanks de recente lekkage.

Voor Rally 1 was het de eerste wedstrijd in de tweede klasse, vorig seizoen is het team kampioen geworden in de derde klasse. Rally 1 speelde tegen TIOS ’51 2 uit Tilburg. Rally won de wedstrijd met 6-4, een super begin voor het seizoen.
Rally 2 speelde tegen Die Meede 5 uit Made, het team uit Made was duidelijk sterker en won met 9-1 van Rally 2.
Het 3e senioren team moest tegen ROTAC ’82 3 uit Rossum spelen, Rally 3 won met 9-1 van ROTAC ’82 3. Een flitsende start voor het seizoen!

Jeugd
De jeugd speelde afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen. Net als de senioren speelde de jeugd ook thuis. Sinds dit seizoen heeft Rally weer 2 jeugd teams. Rally 1 moest tegen MCS – TTV VELDHOVEN 1 spelen, elke wedstrijd duurde lang en eindigde vaak in 5 setters, uiteindelijk won Rally met 10-0 van MCS – TTV VELDHOVEN 1.
Het tweede jeugdteam speelde voor het eerst competitie, dit team speelde tegen TIOS ’51 7. Rally 2 won met 8-2 en heeft hierdoor ook een goed begin gemaakt voor het seizoen!

Lees meer over:

sport ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.