zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

TTV Rally doet goede zaken

17 maart 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Rally deed dit weekend goede zaken. Alle teams wisten de wedstrijden te winnen. Andere bijzonderheid is dat alle seniorenteams tegen dezelfde vereniging moesten spelen.

Voor het eerste seniorenteam was er afgelopen vrijdag een hele belangrijke wedstrijd. Rally 1 speelde thuis tegen de concurrent Irene 2 uit Tilburg. Beide teams strijden dit seizoen voor het kampioenschap in de 3e klasse. De eerste 3 wedstrijden werden in 5 setters gewonnen door Rally 1, hierdoor kwam het team al op een 3-0 voorsprong. Rally wist de volgende punten ook te winnen en won uiteindelijk met 9-1 van Irene 2! Het team had deze score vooraf totaal niet verwacht, ook omdat Rally 1 ook nog eens met een invaller speelden. Het verschil met Irene is nu 10 punten in het voordeel van Rally.

Rally 2 speelde tegen Irene 4, het tweede seniorenteam zet het goede resultaat van vorige week door want er werd met 8-2 van Irene 4 gewonnen. Het team heeft de positie in de poule alleen maar versterkt en is uit de degradatie zone.

Ook Rally 3 speelde tegen Irene, het team moest tegen Irene 5 spelen. Het 3e seniorenteam van Rally begint steeds meer sturing te krijgen op het spel in de 6e klasse. Het team won met 6-4 van Irene.

De jeugd speelde een zaterdag thuis tegen Never Despair 1, Rally deed wat ze moesten doen en ze wonnen met 8-2 van Never Despair.

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.