vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Rick Sonnema behaalt internationaal brons

24 november 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Behaalde Karateka Rick Sonnema eerder het Nederlands Kampioenschap, afgelopen zondag won hij brons op de twintigste internationale bekerwedstrijd van Lochistri. Deze wedstrijd staat onder auspiciën van de VKF.

Sonnema, die uitkomt voor Karate Do Academie Itosu uit Waalwijk, deed mee in de categorie Kata 16+.
Rick die de eerste ronde op zijn naam mocht schrijven verloor in de tweede ronde tegen de uiteindelijke winnaar met 2-1.

In de herkansingen pakte het voor de jonge Aalburger toch nog goed uit en kon hij met een mooie internationale bronzen plak naar huis terugkeren.

Bloemen

Vandaag (24-11) werd de karateka door het gemeentebestuur van Aalburg ook in de bloemen gezet voor zijn eerder veroverde Nederlands Kampioenschap (zie link).