zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Oranje in Veen

14 oktober 2014 (door AalburgNet)

VEEN - Voor de eerste keer in de geschiedenis zal bij Achilles Veen het Wilhelmus klinken. Dat gebeurt dan op donderdag 13 november. Dan zal, op Sportcomplex De Hanen Weide in Veen, om 16.00 uur de aftrap zijn van de interlandwedstrijd van Oranje Onder 15 tegen België.

Dat mag een 'groot compliment'genoemd worden voor Achiulles Veen die met hulp van veel vrijwilligers een hypermodern en fantastisch sportcomplex gerealiseerd heeft wat door de KNVB als uitermate geschikt is beoordeeld om een dergelijk evenement te organiseren.

Het persbericht van Achilles Veen laat weten: 'Met het organiseren van deze Nederland - België kunnen wij in Veen laten zien, dat het draait om de (sportieve)toekomst van onze jeugd. Vv Achilles Veen maakt werk van en voor haar jeugd. In het verlengde hiervan is de samenwerkingsovereenkomst die v.v. Achilles Veen zaterdag 4 oktober met Willem II heeft gesloten een bevestiging.'

Inhoud
Achilles Veen zal dit evenement dan ook aangrijpen om het belang van Jeugd & Sport meer inhoud te geven. Er zullen diverse acties ingezet worden om zoveel mogelijk jeugd de wedstrijd bij te laten wonen en kennis te laten maken met een dergelijk groot sportevenement.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.