donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

TTV Rally slaat zich naar winst

29 september 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Alle teams van TTV Rally noteerden winst op het bord.

De wedstrijd van Rally 3 was verzet naar woensdag 24 september. Het team speelde thuis tegen OTTC 9. Rally 3 kent een goed begin van de het seizoen, alle wedstrijden werden tot nu toe met ruime cijfers gewonnen. De goede vorm zette Rally 3 ook door en won met 8-2 van OTTC 9. Hiermee heeft Rally 3 de koppositie versterkt.

Rally 1 en 2 speelde afgelopen vrijdag thuis. Rally 1 speelde tegen TTV DieMeede 4. Het eerste team was een maatje sterker voor Die Meede. Rally 1 won met 10-0 en staat hierdoor op de derde positie in de poule.

Het tweede senioren team van Rally had Luto 3 als tegenstander. Luto 3 was een zware tegenstander voor Rally 2. Na een aantal vijfsetters stond Luto 3 met 3-1 voor. Rally 2 ging was vaster spelen en kwam vervolgens op een gelijke stand van 3-3. Hierna vervolgende allemaal lange wedstrijden, uiteindelijk won Rally 2 met 6-4 van Luto 3. Rally 2 staat nu vierde in poule.

Het eerste jeugd team speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Taverbo Sabo 2. Het team won met dezelfde cijfers als vorige week. Ze wonnen met 7 -3 van Luto 3. Rally 1 staat hierdoor tweede in de poule. Het verschil met de koploper zijn twee punten. Met nog zeven wedstrijden te gaan doet Rally 1 nog volop mee voor het kampioenschap.

Lees meer over:

sport ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.