vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Team Van Rijswijk: voor vierde keer op rij als kampioen naar streekdagen

13 augustus 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Het is Team van Rijswijk voor de vierde keer op rij gelukt om als kampioen op de streekdagen in Almkerk te verschijnen op 5 september aanstaande . Na de een na laatste wedstrijd in Montfoort als tweede te zijn geëindigd kon de titel het team niet meer ontgaan.

Ook dit jaar was Team van Rijswijk erg constant met hun truck ondanks motorpech halverwege het seizoen. Vele eerste plaatsen en een paar tweede plaatsen maakten dan ook dat het team steeds verder uitliep in het punten klassement. Dat het dit jaar appeltje eitje zou worden had het team zeker niet verwacht. De concurrentie had de afgelopen winter zeker niet stil gezeten en lieten zich ook goed zien hetgeen resulteerde in een super mooi en spannend seizoen. De buit is weer binnen en in principe hoeven de mannen in Almkerk niet te rijden.

Maar dit is juist de wedstrijd waar ieder jaar weer naar uitgekeken word en team van Rijswijk zal zeker voor thuis publiek en sponsoren  willen laten zien wie de sterkste is. Dit spektakel mag je niet missen.

(Foto Team van Rijswijk)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.