zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Buko-Open succes voor Rally

5 juli 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Zaterdag 22 juni heeft in sporthal de Wielewaal het 7e Buko-Open plaatsgevonden. Liefst 190 tafeltennissers uit een groot deel van het land wist het toernooi te vinden.

Verdeeld over een ochtend en middag deel speelden achtereenvolgens de jeugd en senioren in diverse klassen om de hoofdprijzen.
In de morgen was Rally vertegenwoordigd bij de junioren door Tonnie Brouwers. Tonnie sleepte in de hoogste klasse bij de jeugd de 2e prijs binnen. Een klasse prestatie.
 
Bij de senioren die in de middag om de eer bij de senioren gingen strijden waren het voor Tafeltennisvereniging Rally; Henk Timmermans, Stefan Kant en wederom Tonnie Brouwers die voor de hoofdprijs streden.
Stefan Kant en Tonnie Brouwers kwamen elkaar beide tegen in de halve finale. Tonnie Brouwers won deze halve finale van ploeg- en teamgenoot Stefan Kant. Ook Henk Timmermans stond in een andere
halve finale in de 5e klasse, maar moest zich hierin toch gewonnen geven.
 
Dus moest Tonnie Brouwers voor het eremetaal in Hardinxveld-Giessendam strijden in een spannende finale tegen Wim Gouda. Tonnie wist deze net niet te winnen. Zodoende nam Tonnie toch nog 2 prijzen mee naar huis. In de ochtend verliezend finalist bij de junioren en in de middag ook verliezend finalist bij de senioren. Een knappe prestatie van een van de talenten van Rally.
 

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.