vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

TTV Rally heeft drie nieuwe sponsors en dito huisstijl

14 januari 2013 (door AalburgNet)

AALBURG - Afgelopen vrijdagavond hield TTV Rally een bijeenkomst voor leden, oud-leden, belangstellenden en sponsoren. De vergadering werd zeer druk bezocht.

Als eerste agendapunt was er het aftreden van voorzitter Ron van Meurs. Van Meurs droeg de voorzittershamer over aan Anton van Helden. Ook werd bekend gemaakt dat Geert Honcoop het bestuur van Rally komt versterken samen met Daem van Tilborg als secretaris.

Huisstijl
Spectaculair was de onthulling van het nieuwe logo met een volledig nieuwe huisstijl. Het logo is ontworpen door Dirk Duijster. Hij presenteerde dit nieuwe ontwerp door een enkele druk op de knop. Ook werden nieuwe vlaggen voor binnen en buiten ontworpen, werden de teltafels voor de wedstrijden aangepast in dezelfde stijl met logo's en werden nieuwe gordijnen als ballenvanger - in full-color - gemaakt.

Door het - na 25 jaar - terugtreden van hoofdsponsor Ad Branderhorst zat de vereniging zonder hoofdsponsor. Ook dat werd dezelfde avond geregeld. Maar liefst drie bedrijven bleken bereid deze taak over te willen nemen: Vos Vlechtwerken uit Wijk en Aalburg, Rainbowedroses.com uit Nederhemert en de Bestratingsspecialist uit Wijk en Aalburg. Zij hebben zich voor in ieder geval vier jaar verbonden aan de club als hoofdsponsors.

Shirts
Na deze bekendmaking kregen de teams ook volledig nieuwe shirts met de logo's van de drie bedrijven. Dit omdat de huidige kleurstelling van het tenue volledig gebaseerd was op de kleuren van Branderhorst. "We hebben nu prachtige shirts en broeken die volledig voldoen aan de sportnormen van deze tijd, dit in combinatie met een prachte kleurstelling en de logo's van de drie  nieuwe sponsoren is dit een prachtig affiche geworden om ons als tafeltennisclub Rally te mogen profileren in tafeltennisland en daarbuiten."

Na de afsluiting van deze bijeenkomst was er voor de geïnteresseerden nog een tafeltennistoernooi gespeeld met als winnaar Marrie de Waal.

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.