vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

TTV Rally-jeugd doet het goed

8 oktober 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  Het eerste jeugdteam van Rally moest afgelopen zaterdag tegen de koploper in de Landelijk C competie. Rally stond op een gedeeld 3e plaats en heeft punten nodig om hogerop te komen in de stand om het kampioenschap. Maar tegen de koploper Shot’65 uit Zwijndrecht moesten dus eerst punten gehaald worden.

Met Tonnie Brouwers, William Lagrouw en Petro van Helden moest Rally strijden tegen het sterke Shot’65. Shot nam al vroeg in de wedstrijd de leiding met 0-2. Daarna moest Petro van Helden spelen, hij zorgde voor het eerste punt voor Rally. De dubbel werd ook door Rally gewonnen. Willam Lagrouw pakte ook zijn eerste punt en zodoende stond Rally op een 3-2 voorsprong tegen de koploper. Tonnie Brouwers verloor daarna zijn partij en de volgende partijen werden weer door William en Petro gewonnen. Toen stond het dus 5-3 voor Rally. Daarna kwam Shot toch nog met een spectaculaire eindsprint en verloren Petro en Tonnie beide hun laatste partijen. Dit zorgde dus voor een spectaculaire wedstrijd met een uitslag van 5-5.

Verandering
Deze uitslag zorgde voor een verandering in de tussenstand in het landelijk C klassement. Shot’65 zakte naar de tweede
plaats en Rally zakte ook een plaats. Dit omdat beide concurenten hoge sore’s behaalden bij hun wedstrijden. De top vier zit heel dicht bij elkaar, dus met nog zes wedstrijden te gaan is hier van alles nog mogelijk.

Zaterdag moet Rally helemaal naar Middelburg om daar de punten op te halen en naar Wijk en Aalburg te brengen.

Lees meer over:

ttv rally tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.