donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

TTV Rally de leukste sportclub van Aalburg

6 augustus 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Tafeltennisvereniging Rally uit Wijk en Aalburg is gekozen als leukste sportvereniging van Aalburg. Rally kreeg het meeste aantal stemmen binnen de gemeente. "Dit is dus voor ons ‘cluppie’ natuurlijk een super prijs en een hele eer om dit voor 2012/2013 te kunnen zijn", aldus de club.

Er konden ook rapportcijfers toegekend worden aan de sportclubs voor sfeer, gezelligheid van de leden, het enthousiasme van vrijwilligers en de mate van positiviteit die de vereniging uitstraalt. Hierbij kwam Rally ook met hoogst percentage punten als beste uit de bus. Rally had een gemiddelde score van 9.22!

"Iedereen die op onze gezellige club heeft gestemd via twitter, hyves, email en natuurlijk ook onze prachtige website, bedankt hiervoor! Dit is voor alle vrijwilligers, belangstellenden en leden die Rally zo leuk maken natuurlijk een hele eer om voor dit jaar de leukste sportvereniging van Aalburg te zijn. Leuk punt is dat Trinko Keen, meermalig Nederlands kampioen tafeltennis. ook gestemd heeft op Rally!"

Kiezen
Dit jaar werd voor het eerst de leukste sportvereniging van Nederland gekozen door het publiek. In alle 415 gemeenten van Nederland werd er gezocht naar de leukste sportvereniging via de website leukstesportvereniging.nl. Het publiek kon tot en met 31 juli 2012 een stem uitbrengen. En na 31 juli gaan de winnaars per gemeente door naar de provincieronde. Uit de twaalf provinciewinnaars wordt vervolgens de landelijke winnaar gekozen.

Rally gaat vanaf 6 augustus de strijd aan om ook de leukste vereniging van de provincie Noord-Brabant te worden. Hierbij gaat het weer om het aantal stemmen. Degene met de meeste stemmen wordt dan de leukste sportvereniging van de provincie Noord-Brabant. Later volgt dan ook eventueel de leukste vereniging van Nederland.

Maar hier hebben wij u en jullie stemmen hard voor nodig, dus houdt onze website, internet en twitter in de gaten waar er gestemd kan worden op de leukste club van Aalburg!

Het goede doel en de sportverkiezing!

De verkiezing staat in het teken van drie goede doelen. Stemmen is gratis, maar voor iedere stem keren de sponsors van deze verkiezing € 0,05 uit aan drie goede doelen: Right to Play, KiKa of Spieren voor Spieren. Dus stem vanaf 6 augustus op TTV Rally en steun deze goede doelen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.