donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Rally 2 behaalt prima overwinning

27 februari 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Rally 2 speelde afgelopen vrijdag de inhaalwedstrijd tegen OTTC 4 uit Oss. Tot nu toe had Rally 2 nog niet gewonnen. Gelukkig kwam daar verandering in! Stefan Kant speelde als vanouds en won er drie. Gerwin de Waal won er een en verloor de andere maar nipt in een vijf setter. Invaller Harmen Honcoop die nog in de jeugdteam Rally 1 speelt won er zeer knap twee. Dit bewijst maar weer dat het met de jeugd bij Rally goed zit. Ook het dubbelpartij werd in winst omgezet.

Het team van OTTC 4 had al een jaar niet meer thuis verloren. Vandaar een geweldige prestatie om met 3-7 uit te winnen in Oss, dit geeft veel zelf vertouwen voor de volgende wedstrijden.
 
Primeur
Rally 2 had vrijdagavond ook een andere primeur. Voor het eerst was Rally 2 ook te volgen via twitter. Dit kan via de website van TTV Rally www.ttvrally.nl of via twitter @ttvrally. Dit gaan we in de toekomst uitbreiden naar alle teams zodat er tijdens de wedstrijden de standen of korte verslagen kunnen worden doorgeven. Dus wordt volger van Rally!
 
Uitslag Rally 4:
Rotaq ’82 3 – Rally 4       8-2

Lees meer over:

sport ttv rally
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.