vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Rally 1 wint knap van Elshout 2

13 februari 2012 (door AalburgNet)

AALBURG -  Rally 1 blijft in de derby knap overeind. Afgelopen vrijdag ontving Rally buurvereniging Elshout op bezoek, deze kwam nog ongeslagen naar ons toe. Hoewel op papier Elshout sterker is heeft Rally gevochten voor wat het waard was. En dat bleek achter af veel te zijn  Met drie winst partijen van kopman Daniel Gritto en een sterk spelende Marrie de Waal die er twee won. Ook het dubbel spel werd overtuigend gewonnen. Alleen Geza Gritto kwam niet tot winst, al was hij er een keer heel dicht bij. Anders had de score nog hoger uit kunnen vallen, nu bleef het toch verassend een 6-4 winst voor Rally.
 

 
Rally 4 moest tegen OTTC uit Oss, hier was Wim Mandemakers de man van de wedstrijd. Hij won alle drie partijen. Peter van der Velden won er nog een en Jesse van Helden maakte in zijn debuutwedstrijd voor Rally ook een punt. De uitslag kwam dus uit op 5-5 omdat Rally de dubbel verloor van OTTC.
 
Helaas verloor Rally 1 bij de jeugd verassend van Bergeijk met 4-6 Grote man aan Rally zijde was Petro van Helden met drie winst partijen. Ook Tonnie Brouwers won er een, alleen Harmen Honcoop had zijn dag niet hij kwam niet tot winst.
 
Overige uitslagen:
Rally 3- Elshout 3    4-6  
Rally 4- Ottc             5-5
 
Jeugd:
Rally 1 – Bergeijk 4-6
Rally 2- smash 2  8-2
Rally 3 Bsm 3      8-2
Rally 4 Irene 4    5-5

Lees meer over:

ttv rally
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.