woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Aanrijding lijkt geen boze opzet

23 juli 2016 (door AalburgNet)

GENDEREN -  De 49-jarige man die vrijdagmorgen aangehouden werd als verdacht van een verkeersmisdrijf is vrijdagavond in vrijheid gesteld. Er zijn nog geen aanwijzingen dat er sprake is van opzet bij de aanrijding.

Op vrijdag 22 juli 2016 vroeg in de ochtend is de politie een onderzoek gestart nadat er een zwaargewonde man op straat was aangetroffen in de Hoofdstraat. Er werd in eerste instantie uitgegaan van een verkeersongeval. Maar er werden enkele aanwijzingen gevonden zoals de aard van verwondingen en het feit dat er mogelijk sprake was van hennepteelt, die de politie ertoe bracht om toch uit voorzorg een groter recherche onderzoek te starten. Uit de bevindingen van dat onderzoek blijkt nog niet dat er sprake is van opzet.

Voortgang

Dit is een eerste conclusie waarbij direct aangetekend moet worden dat het onderzoek nog niet is afgerond. Op last van de officier van justitie is de bestuurder in vrijheid gesteld. Hij blijft wel verdachte in het onderzoek.

In de woning van het slachtoffer is een hennepkwekerij van 85 planten gevonden. Deze is door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld. Het slachtoffer zal op een later tijdstip hierover verhoord worden.

Zie ook:

Lees meer over:

Politie aanrijding misdrijf
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.