vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Politie waarschuwt voor nepmedewerkers Essent met 'vreemde vragen'

9 maart 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - De wijkagenten maken melding van inwoners die 'mannen met vreemde vragen' aan de deur kregen. Deze informatie is afkomstig van diverse adresssen in de gemeente. Alertheid is geboden, alsook het noteren van zoveel mogelijk informatie als ze aan de deur komen..

Onbekende mannen bellen aan en zeggen van Essent te zijn. Daarbij stellen zij 'vreemde vragen', aldus de politie. De kerels blijken niet te beschikken over legitimatie.

Gisteren (8-3) werd het duistere duo nog gespot op Kerkverreweide.

Gegevens
De politie waarschuwt en verzoekt, als deze nepmedewerkers van Essent aanbellen, zoveel mogelijk gegevens te noteren (signalement, tijdstip, kleding e.d.) en die informatie door te geven aan de politie via 0900 8844.

UPDATE
De politie geeft aanvullend nog de volgende info uit: 'De mannen proberen de woning in te komen met smoes. Men wil de thermostaat bekijken. Gaat onder andere over een getinte man, van ongeveer 20 jaar oud met zwart haar.'

Inmiddels (10-03) komen ook meldingen binnen uit Hank en Giessen waar de twee mannen gesignaleerd zijn. De reacties bevestigen de uiterlijke omschrijving en het ontbreken van identificatie.

Lees meer over:

Politie wijkagent Essent
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.