woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Inbraak bij Vos Tweewielers

31 januari 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Inbrekers roofden in de nacht van vrijdag op zaterdag een groot deel van de winkelvoorraad bij Vos Tweewielers in Wijk en Aalburg. Het gaat met name om mountain bikes en elektrische fietsen.

De fietsenzaak meldt dit ook op zijn Facebookpagina: 'Wie kan ons helpen? In de nacht van 30 op 31 januari is bij ons ingebroken. Er zijn tientallen elektrische fietsen gestolen. Wie heeft iets gezien of gehoord!?'
 
Volgens de berichten werd de roldeur geforceerd en konden de dieven ongezien hun gang gaan. De eigenaar is verrast dat dit in zijn zaak is gebeurd. 'We zitten middenin een woonwijk.'
 
Beloning
Vos Tweewielers looft 5000 euro uit voor de gouden tip en vraagt ook deze oproep zoveel mogelijk te delen. Alles in de hoop dat dit de daders zal kunnen achterhalen.
Tegenover Omroep Brabant verklaarde Vos de verkoopsite Marktplaats in de gaten te houden. 'Daar worden vaak gestolen fietsen te koop aangeboden.' Een verkoop daar kan leiden naar de daders en zo zouden de gestolen fietsen weer terug gevonden kunnen worden.
 
Vos Tweewielers is te bellen via nummer 0416-692110. Ook kan contact opgenomen worden met de politie op 0900-8844.
 
Hoe groot de braakschade is, is niet bekend.

UPDATE
De politie laat weten: 'Alle fietsen worden landelijk gesignaleerd. Check site RDW als elektrische fiets voordelig aangeboden wordt.' Mogelijk is een zwarte bestelbus betrokken bij de inbraak. Het kenteken begint met de cijfers 49.
 
 
(Foto Vos Tweewielers aan de Grote Kerkstraat in Wijk en Aalburg - Foto Aalburg.net)
 
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.