woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Herinrichting Middenweg en Veensesteeg

28 april 2014 (door AalburgNet)

AALBURG / WOUDRICHEM - Aannemingsbedrijf Zijlstra Infra uit Giessen start op maandag 12 mei in opdracht van de gemeenten Woudrichem en Aalburg met de herinrichting van de Middenweg te Andel en de Veensesteeg te Veen. De werkzaamheden duren tot 7 juni 2014.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag met rode fietsstroken op de Middenweg en het buiten de bebouwde kom gelegen gedeelte van de Veensesteeg. Tussen de Neer-Andelseweg en de Duizendmorgen worden twee busvriendelijke drempels op de rijbaan aangebracht. Ook worden de kruisingen bij de Kammetweg en de Duizendmorgen door het aanbrengen van markering attentie verhogend gemaakt.

Openbaar vervoer
Tijdens de werkzaamheden is de busverbinding tussen Andel en Veen via de Middenweg en de Veensesteeg niet mogelijk en worden de bushaltes aan de Kammetweg en de Duizendmorgen niet aangedaan.

Omleiding en verkeersmaatregelen
Tijdens de werkzaamheden zal alle verkeer d.m.v. een omleidingsroute worden omgeleid.
De woningen en bedrijven aan de Bagijnhof en de Veensesteeg zijn bereikbaar. De bewoners en bedrijven aan de Middenweg worden met een bewonersbrief door de gemeente Woudrichem op de hoogte gebracht van de werkzaamheden en de daarbij behorende planning.

De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Bij slechte weersomstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie kunt u vinden op de gemeentelijke websites www.aalburg.nl, www.woudrichem.nl en op www.haalmeeruitdeweg.nl

(Archieffoto gemeente Aalburg: wethouder Hermen Vreugdenhil start de werkzaamheden aan het fietspad langs de Veense seteeg.)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.