vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Automoblist schept bromfietser

27 februari 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Woensdagavond, rond de klok van 19:15 uur,  werd in Wijk en Aalburg een bromfietser geschept door een auto. De bestuurder van de personenwagen had de bromfietser niet gezien. Het ongeval vond plaats op het kruispunt van de Perzikstraat met de Bergstraat.

Er waren al direct omstanders bij die zich om het slachtoffer bekommerden. Men deed dat totdat de ambulance kwam. De ambulancebroeders verleenden de jongen de eerste, noodzakelijke, medische zorg. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd, werd hij naar het het ziekenhuis gebracht. In hoeverre de automobilist gewond raakte, is niet bekend.

Gevaarlijk
De bromfiets is zwaar beschadigd. Zowel van dit voertuig als van de auto, lagen diverse brokstukken verspreid over de kruising die overigens enige tijd volledig door de politie werd afgesloten.

De kruising Perzikstraat / Bergstraat staat bekend als een gevaarlijk punt. In het verleden zijn hier meerdere ongelukken gebeurd. Sommigen waren zelfs zeer ernstig.

Verslag
Hans Verbeek uit Wijk en Aalburg was één van de mensen die snel ter plaatse was, zelfs nog voordat de hulpdiensten arriveerden. Hij maakte onderstaande videobeelden. Terwijl hij in afwachting was van de hulpdiensten, deed hij van het voorval live verslag in Oké FM Magazine, de wekelijkse actualteitenrubriek op de regionale omroep.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.