vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Oerlemans Plastics zet goede doelen in het zonnetje

9 januari 2018 (door AalburgNet)

GENDEREN / ALTENA: Joan Hanegraaf (directeur Oerlemans Plastics) won op 23-11-2017 BizAwards Altena 2017 in de categorie 'Ondernemer van het Jaar'. Tijdens de uitreiking van de BizAwards op Fort Altena won hij ook een exposurepakket ter waarde van 4200 euro. Bij de uitreiking besloot Hanegraaf deze prijs te verdubbelen naar 8400 euro en dit bedrag ten goede te laten komen aan goede doelen in de regio.

Naar aanleiding van de oproep in de regionale dagbladen dienden mensen een groot aantal goede doelen in. In totaal kwamen 28 doelen binnen die aan de gestelde criteria voldeden. De medewerkers van Oerlemans Plastics konden vervolgens hun stem uitbrengen op drie goede doelen naar keuze.

In willekeurige volgorde werden onderstaande doelen geselecteerd:

  • Dierenambulance Altena
  • Duchenne Heroes, aanschaf vervoer Familie Van Weverwijk
  • Voedselbank Altena

Maandag 15 januari aantaande om 18.00 uur zijn de vertegenwoordigers en de indieners van deze drie goede doelen uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen bij Oerlemans Plastics te Genderen. Op deze avond maakt Hanegraaf bekend welk doel welke prijs gewonnen heeft. De te verdelen bedragen zijn 4200, 2800 en 1400 euro.

Naast de pers is ook de jury en de organisatie van BizAwards Altena uitgenodigd om bij de uitreiking aanwezig te zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.