Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem ''t Schrijvertje in Veen bestaat 10 jaar'
02okt

't Schrijvertje in Veen bestaat 10 jaar

VEEN - 't Schrijvertje in Veen bestaat al weer 10 jaar. In het pand aan de Witboomstraat 27 zit al vele jaren een boekwinkel, sinds 10 jaar onder de naam 't Schrijvertje. Begonnen met boeken, wenskaarten en CD's is het assortiment steeds verder uitgebreid met kantoorartikelen, speelgoed, DVD's en cadeauartikelen.

't Schrijvertje staat tot ver buiten de streek bekend om het grote assortiment Bijbels.
Na een verbouwing in 2009 groeide de winkel naar de huidige grootte. Toen werd onder andere de koopjeshoek toegevoegd waarin uitgeversrestanten worden aangeboden tegen leuke prijzen.

Gebruikte boeken worden er ook verkocht voor slechts één euro per stuk, waarbij die euro naar de Mission Aviation Fellowship (MAF) gaat. Dankzij het werk van MAF stijgt er elke 5 minuten ergens ter wereld een vliegtuigje op om hulp de bieden op moeilijk bereikbare plaatsen. Daarnaast is 't Schrijvertje GLS Pakketshop en inleverpunt van Stomerij Uniek.

Vieren
Een 10-jarig bestaan mag gevierd worden en dat wordt dan ook volop gedaan. Pieter Duijzer, eigenaar: 'In de winkel aan de Witboomstraat 27 in Veen zijn deze week heel veel jubileumaanbiedingen te vinden, zoals bijvoorbeeld 4 CD's of DVD's voor 10,-, 25 wenskaarten voor 10,-, boeken voor 10 euro, speelgoed en nog veel meer. Klanten kunnen een kadobon winnen en er staan goodybags klaar. Kinderen mogen een cadeautje kiezen uit de grabbelton.'

Kinderboekenmaand
Naast alle jubileumaanbiedingen is het ook Kinderboekenmaand met de daarbij horende acties én heeft 't Schrijvertje de agenda's en kalenders (waarmee ze al jaren bekend staan vanwege de ruime keuze) ook al in de winkel staan!

Duijzer: Er is dus alle reden om 't Schrijvertje te bezoeken! Geniet aan de koffietafel van mooie muziek, en een vers gezet kopje koffie!'

Kijk op www.schrijvertje.com voor openingstijden en meer, of bestel alvast online.

- advertorial -Deel dit bericht met je vrienden!