Alles over Aalburg...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ondernemers nomineren voor BizAwards Altena tot 1-9' BizAwards Altena 2017: door waardering ontstaat verbinding.
14aug 2017

Ondernemers nomineren voor BizAwards Altena tot 1-9

ALTENA - Als er iets is dat mensen verbindt, dan is dat waardering. En waarom zou dat bij ondernemers ánders zijn. Verbindingen zijn immers bouwstenen voor iederéén die verder wil. Voor een regio op weg naar 2019 - één Altena - is verbinden zelfs cruciaal.

Op basis van deze gedachte ontstond binnen B2B-platform Ondernemend Altena™ de gedachte om de spotlights te zetten op bijzondere ondernemers en talenten van ondernemerschap. Dit in de vorm van ondernemersprijzen: BizAwards Altena 2017. Op 23-11 is er op Fort Altena een bijzondere ondernemersavond waar de winnaars bekend worden gemaakt. Alle ondernemers (maar ook medewerkers, collega's) in de regio kunnen in de opmaat naar die avond voordrachten doen en zijn voor de uitreiking nu al van harte uitgenodigd.  

Ondernemers nomineren ondernemers
Maar wie zijn de ondernemers die deze spotlights verdienen? Eén van de stuwende krachten achter de Awards is Cor Spek (Ondernemend Altena™): 'Wij leggen graag verbinding met álle ondernemers in de regio! Daarom de oproep: "Ondernemers, kom in actie en nomineer uw favoriete ondernemer voor de Award ‘Ondernemer van het Jaar’ én voor ‘Talent van het Jaar’ (De StartersAward)." Er zijn dus twee ondernemers die in de prijzen vallen.'

Op www.OndernemendAltena.nl kunnen ondernemers genomineerd worden (mannen én vrouwen) waarvan ondernemers vinden dat deze zich bijzonder onderscheiden, op welke wijze dan ook: commercieel, maatschappelijk, goed werkgeverschap, opvallende marketing et cetera. Ook starters die zich onderscheiden door een verfrissende aanpak, enthousiaste plannen of een innovatief product zijn te nomineren. Spek: 'Namen van deze mannen of vrouwen ontvangen wij daarom graag. Dit kan tot 1 september a.s.'

Daarna buigt een deskundige jury zich over de lijst met namen en worden uiteindelijk twee keuzes bepaald die op 23-11 bekend worden gemaakt. De Rivieren Notarissen zien toe op het goede verloop.

Informatie & sponsoring
Wie meer wil weten over het hoe en waarom achter BizAwards Altena, en waarom ondernemers mee zouden moeten doen alsook wie het evenement ondersteunen, vindt alle informatie op bovenstaande website.

Voor wie exposure wil rond dit unieke regio-event, bestaan er diverse mogelijkheden. Ook deze vragen kunnen per e-mail naar info @ OndernemendAltena.nl.

Stakeholders
BizAwards Altena 2017 wordt gesteund door stake holders/parters. Dat zijn de Altena-gemeenten, WMI, BKA, OV Aalburg, OV Den Alm, OV De Linden, OV Woudrichem, OV Bruine Kilhaven en bedrijven zoals Rabobank Altena, Buro 26, Van Noordenne Acoountants en De Rivieren Notarissen. 
Supporters: Altena Kennispoort en Het Willem van Oranje College

Kartrekkers
Stichting B2B-Platform Ondernemend Altena initieert en faciliteert BizAwards Altena en wordt hierin bijgestaan door TekstAtelier … tekst. reclame. marketing, MediaPlein Altena.Net, HV Media, Het Kontakt / Bedrijvig Heusden Altena, columnist Piet Hartman en Fier Social Media & Events.Deel dit bericht met je vrienden!