zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Gemeente Aalburg lanceert nieuwe website

29 november 2016 (door AalburgNet)

AALBURG - Voor steeds meer zaken kunnen inwoners van Aalburg gebruik maken van de digitale dienstverlening van de gemeente. Het gebruik van de website is daarbij een belangrijk middel. Om de dienstverlening te verbteren lanceerde de gemeente een nieuwe webstek.

Omdat de “oude”  website de verdere ontwikkeling van de digitale dienstverlening in de weg stond heeft de gemeente Aalburg een nieuwe veel gebruiksvriendelijke website laten maken. Deze website is vanaf vandaag (29-11) in de lucht.

De site onderging een totale metamorfose en is omgebouwd tot een zogenaamde toptakenwebsite. Bij deze nieuwe site ligt de nadruk op die producten die door de bezoekers het meest gezocht/bekeken worden.

Verder kreeg de zoekmachine op de website een prominente plaats waarmee de bezoekers snel een item kunnen vinden waar ze naar zoeken. Ook werden alle items beter gegroepeerd waarmee het zoeken naar een onderwerp vereenvoudigd wordt. De website is eveneens geschikt voor gebruik op smartphones en tablets.

De gemeente Aalburg hoopt met de nieuwe website te bereiken dat nog meer zaken met de gemeente digitaal afgehandeld (kunnen) worden, hetgeen zowel voor de inwoners als de gemeente gunstig is.

Lees meer over:

website dienstverlening
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.