donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Bandavond in Drongelen smaakt naar meer

2 februari 2016 (door AalburgNet)

DROGELEN - Zaterdag speelden voor het eerst twee bands in Dorpshuis De Oude School in Drongelen. Het werd in meerdere opzichten een fesstje. En... de avond smaakte naar meer. Part two wordt voorbereid.

Ondanks dat de voorbereiding zonder problemen en ook dag zelf op rolletjes liep, viel twee uur voor aanvang de stroom uit in een deel van Drongelen. Ook het dorpshuis ging op zwart. Enexis was snel ter plaatse en vond de oorzaak van het euvel. Herstel van het hele probleem zou echter enkele uren in beslag nemen. Dat gegeven stelde de leden van het dorpshuis voor een uitdaging. 'Later beginnen of in het slechtste geval de bandavond afgelasten?' De mannen van de storingsdienst zagen het belang in en konden de stroomtoevoer naar onder andere het dorpshuis snel herstellen. Een klein uur later dan gepland, ging de eerste band alsnog van start. 

Voetjes van de vloer
Het wachten bleek de moeite waard, want de bands Solid Sound en Labelled speelden de sterren van de hemel. Er werd volop meegezongen en de voetjes gingen van de vloer.

Het werd dus een gezellige en geslaagde bandavond daar in Drongelen. Zodanig dat Dorpshuis De Oude School besloot nog een tweede bandavond te organiseren. Wordt vervolgd dus...

Lees meer over:

oude school bandavond
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.