donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Vos Kunststoffen geeft winkeliers Hart van Aalburg een waterpomp

23 september 2015 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Naar aanleiding van de ernstige wateroverlast die een paar weken geleden de winkeliers in het centrum van Wijk en Aalburg parten speelde, stelde Vos Kunststoffen een waterpomp ter beschikking aan Het Hart van Aalburg. Bestuurslid Miranda de Waal nam de calamiteitenbox voor wateroverlast met veel waardering in ontvangst uit handen van Arnoud Vos (op de foto rechts).

In deze box zit onder andere een zeer krachtige pomp voor schoon en vuil water. De calamiteitenbox is ideaal wanneer snel water weggepompt moet worden bij overstromingen. Er wordt in de toekomst alleen maar meer wateroverlast en storm verwacht. De winkeliers van Hart van Aalburg hebben nu op één centraal punt een snelle oplossing bij voorkomende hoosbuien.

Korting
Onder het motto: 'Wilt u als ondernemer een volgende waterhoos niet afwachten en zelf een calamiteitenbox in bezit hebben?' biedt Vos Kunststoffen speciaal voor leden van Ondernemersvereniging Aalburg een korting op deze box. Ondernemers ontvangen dan onder andere een dompelpomp en een 15 meter lange brandslang.

  • Meer info omtrent deze actie is te vinden op de website van OV Aalburg.

De winkeliersvereniging Hart van Aalburg maakt deel uit van Ondernemersvereniging (OV) Aalburg.

(Foto TekstAtelier®)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.