vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Oké FM zoekt lopers voor De 80

27 augustus 2015 (door AalburgNet)

VEEN / WAALWIJK - Loop jij dit jaar De 80 van de Langstraat? Of ken jij iemand die dit jaar De 80 gaat lopen? Oke FM is op zoek naar lopers van De 80 van de Langstraat. Tijdens Loopradio 80 zal Oke FM de lopers op de voet volgen: 'Wij zijn op zoek naar bijzondere verhalen van deelnemers van de 80 van de Langstraat.'

Lopers kunnen zich aanmelden via studio@oke.fm. Zij kunnen rekenen op muzikale ondersteuning. Oke FM verzorgt in het weekend van De 80 voor een live verslag samen met HTR uit Heusden. Deze omroepen werken samen in Loopradio 80.

Keuze
De organisatie koos onlangs deze twee stations uit voor een samenwerking op dit punt. Vorig jaar waren HTR Media en Oke FM ook betrokken bij een twee daagse uitzending. Deze samenwerking beviel kennelijk zo goed dat De 80 de twee genoemde omroepen opnieuw heeft verzocht de live verslagen te verzorgen in een marathon-uitzending van twee dagen.

Opgave
Ben of ken jij iemand die dit jaar mee loopt met de 80 van de Langstraat? Geef ons de volgende dingen door:

    Naam loper
    Telefoonnummer loper (06-nummer waarop de loper bereikbaar is tijdens De 80 van de Langstraat)
    Een korte omschrijving waarom deze persoon De 80 gaat lopen.

Stuur bovenstaande informatie naar studio@oke.fm en wie weet volgt de officiële radiomaker van De 80 voor Loopradio 80 jou wel op de voet! Kijk voor meer informatie op www.loopradio80.nl.

Samenwerken
Oké FM werkt binnen Loopradio 80 samen met HTR Media. Deze twee stations werden door de organisatie van De 80 gekozen om de marathonuitzending te verzorgen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.