donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Zomeravondradio op Oké FM

24 augustus 2015 (door AalburgNet)

REGIO - VEEN: Bij Oké FM is het nieuwe radioseizoen weer begonnen. Alle programma’s zijn inmiddels gestart. Ook de woensdagavond wordt vanaf aankomende woensdag (26-8) ingevuld. Dan nemen Henri Verhagen en Cor Spek plaats achter de knoppen. Het woensdagavond-duo presenteert die avond een bijzonder Zomercafé. Voorafgaand aan de start van Oké Magazine blikt het tweetal met twee gasten terug op de (bijna) achterliggende zomer.

Verhagen legt uit: 'Aankomende woensdagavond is er dus nog géén Oké Magazine, maar is er een muzikaal zomeravondcafé. In het Zomercafé gaan we op een gezellige manier het  radioseizoen openen met interessante gasten.” Zo schuiven Frans Pelders en Henk van der Zouwen aan. “We gaan samen met hen de uitzending maken.'
Frans Pelders is één van mensen achter De 80 van de Langstraat en Henk van der Zouwen is breed betrokken bij de organisatie van de Almkerkse Streekdagen. Spek: ”Uiteraard spreken wij met hen over deze grote aankomende evenementen waar deze mannen een groot aandeel in leveren. Naast muziek van beide gasten praten we deze avond wat meer met en over de mensen zelf. Wat hebben ze de achterliggende zomer gedaan, wat hebben ze meegemaakt. Alles onder het genot van een goede bak koffie.'

Zaltbommel
Vanaf woensdag 2 september zijn de twee radiomakers weer wekelijks te horen in een gloednieuw seizoen van het goed beluisterde  actualiteitenprogramma OKE Magazine. Verhagen: ”Het wordt een bijzonder radioseizoen. In de opmaat naar 2019 wordt het spannend, want hoe wordt bijvoorbeeld de gemeente Altena gevormd? Naast politiek, doen we uiteraard ook verslag van andere actualiteiten en besteden we aandacht aan de gebeurtenissen bij verenigingen, stichtingen, scholen en meer. Lekker laagdrempelig.” Ook wordt dit radioseizoen gestart met de uitzendingen voor de gemeente Zaltbommel, OKE Magazine zal zich daarom ook op die regio richten.

Het Zomercafé is woensdagavond vanaf 19.00 uur te beluisteren op Oké FM via de ether op 106.4&105.3 FM, in de gemeente Aalburg op de kabel op 102 en wereldwijd via de OKE FM app en via www.oke.fm.

Lees meer over:

oke fm radio Oke magazine magazine
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.