zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Toerustingsavonden in Aalburg

22 augustus 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Vanaf 17 september wordt er in Aalburg een serie Toerustingsavonden georganiseerd. 

Het doel van de toerustingsavonden is het bemoedigen, ondersteunen en versterken van elkaar in het Christelijk geloof. Dit wordt gedaan door toerustingsavonden te organiseren waarbij wordt samengekomen om te bidden, de Bijbel te bestuderen en daar met elkaar over te praten. Gedurende het winterseizoen 2015-2016 wordt in negentien avonden met elkaar de Brief van Paulus aan de Romeinen bestudeerd. De inleiding van de avonden wordt verzorgd door Jacques Brunt, waarna er gelegenheid zal zijn om met elkaar door te praten. 

De Toerustingsavonden gaan niet uit van een bepaalde kerkelijke denominatie. Vanuit het verlangen om mede-christenen te bemoedigen en te ondersteunen in deze roerige tijd, waarin er veel op ons af komt, is een groep mensen uit verschillende kerkelijke denominaties bij elkaar gekomen om deze avonden te organiseren. Wat bindt, is het geloof in God de Vader, Zijn Zoon Jezus Christus en de Heilige Geest.

Informatie

De eerste avond is op D.V. 17 september in MFC d'Alburcht. Iedereen van harte welkom! De toegang is gratis. Wel is er een collecte voor de onkosten. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. 

Voor de andere data en meer informatie: zie de Facebookpagina: Toerustingsavonden Aalburg

Geen Facebook? Stuur een mail naar toerustingaalburg@hotmail.com en u ontvangt de flyer digitaal. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.