vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

SOVAK dit jaar 50 jaar

6 augustus 2015 (door AalburgNet)

AALBURG /WERKENDAM: Dit jaar viert SOVAK haar vijftigste verjaardag. Een halve eeuw waarin vele mensen met een verstandelijke beperking werden verzorgd, ondersteund, begeleid en behandeld. De jarige orngisdsaite deed dat met ouders en verwanten, andere professionals, vrienden, kennissen en vrijwilligers.

SOVAK laat weten: 'Dat maakt ons blij, trots en dankbaar. Graag willen we dit bijzondere jubileum samen vieren. Dat doen we vanaf eind september tot en met begin november overal in de regio. Deel nu vast in de feestvreugde en bezoek onze ‘Feest-Boek’-pagina. Als jarige Sarah zouden we het heel leuk vinden als u daar voor ons een wens, felicitatie of ander berichtje achterlaat...'

SOVAK
SOVAK is er voor mensen met een verstandelijke handicap en biedt individuele op maat gesneden diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Ongeveer 900 medewerkers en 500 vrijwilligers zetten zich dagelijks in om de beste ondersteuning te bieden aan de 700 cliënten van SOVAK (500 wonend en 200 extra-muraal). SOVAK ziet het als haar taak om maximaal bij te dragen aan de kwaliteit van bestaan van haar cliënten.

SOVAK zit in Wijk en Aalburg aan de Markt en Spieringen. In Sleeuwijk op de locaties Eikenlaan, Munnikenland en Ridderpoort. Dagactiviteiten zijn er aan Munnikenland 122 en Tuinderij Rietveld. In Dussen aan de Van der Dussenlaan. Verder in Brabant op nog een aantal plaatsen meer.

Lees meer over:

sovak gehandicapten 50 jaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.